Prelijepa Bouchard pokazala poruku oca nakon što je snimila provokativni video

Bili su to nezgodni trenuci

Prelijepa Bouchard pokazala poruku oca nakon što je snimila provokativni video

Kanadska teniserka Genie Bouchard mnogo je poznatija po zanosnom izgledu nego po teniskim kvalitetima, barem u posljednje vrijeme.

Bouchard ne igra baš najbolje prethodnih godina i trenutno se nalazi tek na 111. poziciji WTA liste, Ustvari, ona je imala tek jedan dobar periodu u karijeri tokom kojeg je osvojila i jedinu titulu te stigla do finala Wimbledona. Ti uspjesi su joj doneijli 5. poziciju na WTA listi svojevremeno.

Danas se Kanađanka daleko više posvetila nekim drugim poslovima, kao što su snimanja reklama za donji veš ili jednostavno modelingom. Jedan od njenih najpoznatijih fotošutinga je onaj iz februara mjeseca koji je snimala za poznati list Sports Illustrated.

U sklopu toga snimljen je i video u kojem se teniserka poprilično razgolitila, a tih dana je stigla poruka i od oca. Bouchard je odmah podijelila sa svojim fanovima na Twitteru poruku oca.

"Volim video. Sve je u redu što se mene tiče", napisao je otac nakon čega se Bouchard nasmijala, a on je dodao: "Znaš da je čudno ocu vidjeti kćerku napola golu u magazinu. Ali, ovo je napravljeno s ukusom. Ponosan sam na tebe. Bravo".

Podsjetimo, Kanađanka je nedavno poručila da se namjerava baviti upravo modelingom nakon zuavršetka karijere, pa su tim povodom mediji i iskopali ovu poruku njenog oca iz februara mjeseca. Dakle, sada znamo da on neće imati ništa protiv toga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti