Najseksi hrvatska navijačica ponovo "izaziva"

Naravno, vrućim fotografijama

Najseksi hrvatska navijačica ponovo "izaziva"

O. Lekić

Ivana Knoll se proslavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kada je svoje Vatrene bodrila do srebra.

Atraktivna Hrvatica je često bila predmetom pažnje tokom TV prenosa utakmica hrvatske reprezentacije i tako dospjela u žižu javnosti medija.

Dobila je lijepa Ivana titulu "najseksi hrvatske navijačice", a stečenu slavu je iskoristila prošle godine kada je promovisala vlastitu liniju kupaćih kostima "CROkini".

Naravno, kupaće kostima je uz pomoć atraktivne sunarodnjakinje Nives Celizijus promovisala "vrućim fotografijama" na svom Instagram profilu.

Ivana danas ima 167.000 pratilaca na Instagramu, a očigledno ne želi dopustiti da izgubi na popularnosti.

Glavni aduk kojim privlači pratioce su naravno izazovne fotografije, pa je proteklih dana izbacila njih nekoliko i ponovo izazvala pažnju i dosjepla u medije.

Njeni pratioci su se posebno "zalijepili" za fotografiju Ivane na plaži u kockastom bikiniju, ali stražnjica je bila u prvom planu i dok je pozirala ispred ogledala.

Top Komentari

Penderinos
Prosječna rvatica
1 3
Rajvosa2019
Ova je sex-masina , jarane kad kaze pritisni + dublje sreco - vrecu krompira od 50 kg na ledja i pritisni , da famfara sjeva kao kremen od upaljaca
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi