8

Komentari (8)

Vedox
PES jeste prije definitivno bio bolji, ali tamo iza 2014. godine FIFA uzima primat. Grafikom, licencama, mogucnostima i s mnogo ostalih stvari je FIFA bolja. PES je možda čak i realniji kao simulacija fudbala jer se na FIFI sve temelji na brzini, ali se i dalje ne mogu porediti.
Edward NewGate
Sto se tice licenci FIFA je uvijek bila ispred PES-a, a sto se tice samog gameplaya PES je definitivno bolji ako gledamo offline game. PES me je ove a i prosle godine razocarao sa svojom online podrskom, ima dana kada je nemoguce igrati online, dali zbog servere ne znam, ali covjek ponekad ima osjecaj kao da im je samo vazno naplatiti igru i cim to ostvare kao da dignu ruke od online podrske. Ko igra online zna o cemu pricam..
Lordiox1
U FIFI 22 Napoli ce se zvaiti Napolitanke FC
JJRamzes
Pes je za levate
manijacci8787
Da ovi noviji pesovi su obicno smece...
JJRamzes
Ma ne mogu se porediti nikad sa FUT i sa licencama klubova. Meni je bezveze igrat Mersyside Red, London FC i slicno...
sarajevo19
bravo arkadna igrica koja nije ni blizu fife
Sport111
Zato postoji pec za pes pa ima sve imena klubova i dresovi ,znakove ,lige i ostalo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.