7

Komentari (7)

NuklearniReaktor
Mala glavu gore boli te racku
stranputica
Ok, možda i nije kod nas bolje. Ali to ne mijenja ovo što sam rekao....
enko
Da bi bila ozbiljna sutkinja trebas mnogo trenirati ali i pridrzavati se kodeksa oblacenja.onda ces vise postovanja imati od sluzbenih osoba i igraca,ipak si javna licnost .
Dex.Pex23
A kako treba sudija da se obuče ? Oni imaju neku drugu opciju ? Njen privatni život je njena stvar. Na svom radnom mjestu je obučena kako propisi nalažu (kao i njene muške kolege). Ne spuštaj se na nivo primitivaca kao što su neki treneri i fudbaleri.
Max001
@enko a kakav je po tebi taj kodeks??? Pišeš gluposti,cura je totalno pristojna... To što si ti stari pohotnik a ona ti je nedostižna i možeš samo balit na slike je samo tvoj problem jadniče!
stranputica
Pa šta očekuješ, draga moja, od primitivnih, pijanih, zatucanih sunarodnjaka.....oni su blaža verzija CCCP-a....tamo flaša votke vrijedi više nego žensko.....
Krivaja Zavidovići
Kao da je kod nas bolje...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.