Natashine grudi na izvolite samo da bi pokazala ljubav prema jednom i mržnju prema drugom klubu

Interesantna scena u Milanu

Natashine grudi na izvolite samo da bi pokazala ljubav prema jednom i mržnju prema drugom klubu

E. Škorić
Teme:

Italijanski novinar Tancredi Palmeri morao je intervenisati i brže - bolje sakriti grudi uzbuđene navijačice tokom javljanja uživo.

Palmeri je intervjuisao razne osobe na ulici na temu zimskog prijelaznog roka i nogometa općenito, a u jednom trenutku mu se pridružila uzbuđena djevojka i gošća koja je potom počela da govori o ljubavi prema škotskoj ekipi Hearts.

Navijačica rođena u Edinburghu potom je izvadila si*u iz haljine kako bi pokazala kameri tetovažu na svom intimnom mjestu, ali je ubrzo reagovao Palmeri i uspio da je prekrije rukom.

"Kad plavokosa navijačica Hearts of Midlothian uleti u tvoj prijelazni rok uživo i cijeloj Italiji želi pokazati svoj ponos protiv Hiberniansa od srca", napisao je Palmeri na Twitteru.

Djevojka po imenu Natasha rekla je da je njena tetovaža povezana s Heartsovim žestokim rivalstvom s Hibernianom, a Palmeri se samo nasmijao.

Tetovaža je bila u znak sjećanja na pobjedu Heartsa u finalu Škotskog kupa rezultatom 5:1 nad svojim suparnicima 2012.

Palmeri je tada priznao da je zbog njenih ludorija zaboravio ime svoje gošće, na što se ona nasmiješila i rekla: "Razumijem! To je sve što razumijem da su moje si*e prave!"

Natasha je bila daleko od kuće, sastala se s Palmerijem ispred milanskog hotela, želeći svima pokazati koliko voli Hearts, a istodobno mrzi ljutog rivala iz Škotske, ekipu Hiberniansa.

Natashin Hearts je sada treći na tabeli u Škotskoj sa 38 bodova, daleko ispod Celtica (61) i Rangersa (52), dok je Hibernian šesti sa 27 bodova.

Oglasi