Navijač Chelseaja pozvao Kantea na vjenčanje kćeri, Francuz ga oduševio

"Taj dečko ima zlatno srce"

Navijač Chelseaja pozvao Kantea na vjenčanje kćeri, Francuz ga oduševio

E. Škorić

N'Golo Kante je očigledno zadužen za usrećivanje drugih ljudi.

Kante, koji je osvojio Svjetsko prvenstvo s Francuskom, bio prvak Engleske s Leicesterom i Chelseajem, često oduševljava nogometnu javnost svojim ponašanjem i životnim stavom.

Skromni omaleni veznjak je u više navrata pokazao svoju ljudsku veličinu, a učinio je to još jednom, tako što je navijaču Chelseaja otišao na svadbu.

Frank Khalid, navijač Chelseaja, imao je sreću da upozna Kantea u jednom londonskom restoranu, a kada mu se kći udavala, odlučio je na svadbu pozvati i Kantea. Mnogi bi to zaboravili, ne bi ni došli, ali Francuz je stigao na vrijeme.

I da stvar bude još impresivnija, do kraja je ostao družiti se sa gostima vjenčanja i mladencima, a bio je tako ljubazan da je satima pozirao i dijelio autograme, kako bi ko pristizao na vjenčanje.

"Pozvao sam ga i izvorno nije mogao prisustvovati zbog svoje predanosti francuskoj reprezentaciji, ali zbog povrede je na odmoru, poslao mi je poruku kako dolazi. Moja porodica se zbližila s Kanteom, a u aprilu 2018. godine mi je došao u posjetu kada sam operisan", rekao je Frank.

"Ostao je do kraja te večeri i bio je tako drag svima, potpisao je autograme i snimio selfije s gostima", dodao je.

"On je nevjerovatna osoba sa zlatnim srcem", zaključio je otac Henne Khalid, djevojke koja se tu večer udala za Raheela Malika.

"Usrećio je sve i učinio vjenčanje moje kćeri još posebnijim. Predstavio sam Kantea mojoj mami i tati. N'Golo je takav dijamant da je želio čestitati mojoj kćeri i zetu na pozornici. Volite ga kao igrača, ali još više kao brižnu osobu koja druge stavlja pred sebe. Zaslužuje sav uspjeh koji postigne", tvrdi Frank.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi