Šokirala se kada je ugledala Kantea: "Ne, nemoguće, ovo nije istina..."
Njena želja je bila da dođe na trening Chelseaja i upozna Kantea

Ispunila joj se želja

Šokirala se kada je ugledala Kantea: "Ne, nemoguće, ovo nije istina..."

Edmir Škorić

N'Golo Kante je veličanstveno ljudsko biće, a to pokazuje svako malo raznoraznim ljudskim gestama.

Nogomet odavno ne pamti tako pristojnu, odmjerenu i poniznu osobu kao Kantea, koji je osvojio Svjetsko prvenstvo s Francuskom, dva naslova Premier lige, ali i dalje je čvrsto na zemlji i ni u jednom trenutku ne izgelda kao neka slavna faca.

Kroz Fondaciju Willow, nakon jednog treninga Chelseaja, Telamsile Dlamini je dobila priliku da upozna Kantea, koji ju je iznenadio potpisanim dresom, ali i sam susret Kantea i Telamsile je bio jako emotivan.

Ona je bila šokirana, nije mogla da vjeruje da se nalazi na terenu Chelseaja pored svog omiljenog nogometaša Kantea, koji je naravno djelovao jako prijateljski nastrojen.

"Ne, ne, ovo zaista nije moguće, ja ne vjerujem da sam danas ovdje", vikala je sva sretna.

"Danas je bio veoma poseban jer sam mogla upoznati svog omiljenog nogometaša N'Gola Kantea", kazala je Telamsile.

Top Komentari

cocococo
ljudina
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi