Kako je Batshuayi pratio meč Chelseaja i Barcelone?

Srcem i dušom i dalje u Londonu

Kako je Batshuayi pratio meč Chelseaja i Barcelone?

Iako su u Chelseaju imali manjak povjerenja u Michyja Batshuayija i poslali ga na posudbu u Borussiju Dortmund, belgijskom napadaču to očigledno nije poremetilo emocije koje osjeća prema klubu sa Stamford Bridgea.

Batshuayi bi vjerovatno više volio da je sinoć na terenu mogao pomoći svom klubu u teškom duelu sa Barcelonom, ali kad već nije - Bio je njegov veliki navijač.

Poznato je da je Belgijanac pravi 'ovisnik' o Twitteru na kojem dijeli skoro sve detalje iz dvog života i nerijetko ostavlja zanimljive komentare, a sinoć je emotivno proživljavao svaki trenutak utakmice u Londonu.

Sudeći prema tweetovima, Batshuayi je posebno bio oduševljen igrom Williana i Kantea, a na kraju je poručio da je Chelsea zaslužio bolji rezultat.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi