Društvene mreže gore zbog plavuše s tribina i detalja kojeg je istakla

Privukla je pažnju

Društvene mreže gore zbog plavuše s tribina i detalja kojeg je istakla

Midhat Šljivak

Na tribinama sportskih događaja često možemo sresti prave ljepotice koje su tu kako bi se maksimalno promovisale. To im ponekad i pođe za rukom, a od jučer je u centru pažnje i jedna navijačia univerziteta Florida State.

Utakmica velikih rivala Florida State i Miami univerziteta iznjedrila je još jednu navijačicu o kojoj bi se moglo pričati u narednom periodu.

Neimenovana plavuša 'zapalila' je društvene mreže. Razlog je naravno njen atraktivan izgled, ali i majica na kojoj je uputila snažnu poruku prema rivalskom univerzitetu.

Poruku s majice ne treba prevoditi. Poručila je kako je univerzitet Miami grozan, a ubrzo je na društvenim mrežama stekla ogromnu popularnost.

Svi su uvjereni da će ova plavuša uskoro postati interes mnogih muškaraca i da će joj zatrpati naloge na društvenim mrežama s brojnim ponudama.

Oglasi

Mnogi su se sjetili i poznatog komentatora Brenta Musburgera koji je 2005. godine vidjevši atraktivnu navijačicu Jenn Sterger na tribinama izrekao danas poznate riječi na Floridi:

"1500 čistokrvnih Amerikanaca upravo su odlučili da se prijave na Florida State univerzitet."

Ova situacija je podsjetila upravo na tu. Plavuša se našla u centru pažnje i neće biti nikakvo čudo ako dostigne popularnost Jenn Sterger.

Prema određenim informacijama već je krenuo pravi lov na ovu djevojku. Postala je preko noći veoma popularna i sada je njoj da iskoristi popularnost.

Dosta je cura koje su na ovaj način stekle svjetsku slavu. Među njima je najslavnije ime Pamela Anderson koja je uočena na utakmici, a posljednji primjer Hrvatica Ivana Knoll.

Oglasi