Navijačima Liverpoola se uopšte neće svidjeti koji klub je omiljen Gerrardovom sinu

Već "vrbovan"

Navijačima Liverpoola se uopšte neće svidjeti koji klub je omiljen Gerrardovom sinu

A. Čaušević

Legendarni kapiten i veznjak Liverpoola Steven Gerrard je na Instagramu je objavio zanimljivu fotografiju.

Čini se da je Lio Georgeu omiljeni klub Juventus. Mališan je na sebi nosio "punu" opremu Bianconera: štucne, šorc i dres s brojem 8 na leđima koji pripada Aaronu Ramseyju.

Ubrzo nakon što se pojavila fotografija uslijedio je i komentar Juventusa koji je pokušao vrbovati malenog Lia.

"Sladak dječak, vrhunski dres i legendarni otac. Možemo li mu ponuditi mjesto u budućoj ekipi", napisali su iz Juventusa.

Gerrard, la foto del figlio con il kit della Juve è già virale

Inače, između navijača Juventusa i Liverpoola vlada veliko rivalstvo nakon nemilog događaja na Heyselu kada je poginulo 39 tifoza Stare dame.

U posljednje vrijeme odnosi između dva kluba su sve bolji i bolji, međutim navijači još uvijek nisu zakopali ratne sjekire.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi