"Nazvao me je bijelom vješticom i okrivio za otkaz u Arsenalu"

Bivša djevojka Unaija Emeryja otkriva

"Nazvao me je bijelom vješticom i okrivio za otkaz u Arsenalu"

M. Šljivak

Unai Emery dobio je otkaz na klupi Arsenala krajem 2019. godine.

Nakon serije loših rezultata rukovodstvo tima s Emiratesa odlučilo je da uruči otkaz španskom stručnjaku, a 48-godišnji Emery je u 'svojim redovima' našao krivca za otkaz.

Sacha Wright, dvije godine je bila u vezi s Emeryjem, ali on ju je krivio za otkaz u Arsenalu i odlučio je da ju ostavi mjesec dana nakon što je otpušten.

Ova 35-godišnjakinja izjadala se engleskim novinarima.

"Vjerovala sam mu. Vjerovala sam mu da će me oženiti i da ćemo imati djecu. Smatrala sam ga džentlemenom i porodičnim čovjekom, ali shvatila sam da nije za ozbiljnu vezu", istakla je ona i nastavila je:

"Okrivio me za otkaz. Rekao mi je da sam bijela vještica i da mu donosim lošu sreću", istakla je ona.

Emery je epizodu na Emiratesu završio nakon godinu i po. Arsenal je vodio u 78 utakmica i imao je učinak od 43 pobjede, 16 remija i 19 poraza.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dr.nele
Bolesnik i pol
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi