Ne da mu mira: S Buffonom raskinula 2014. godine, ali i danas govori o njemu

Alena Seredova ne može da obriše sjećanje

Ne da mu mira: S Buffonom raskinula 2014. godine, ali i danas govori o njemu

E. Škorić

Bivša supruga Gianluigija Buffona Alena Seredova govorila je danas o legendi Juventusa.

Seredova je otkrila kako je i dalje u jakoj vezi s Buffonom, iako je njihov brak završen 2014. godine i oboje imaju nove partnere.

"Naš odnos je odnos dvoje inteligentnih ljudi koji će zauvijek ostati povezani, s obzirom da imamo dvoje djece. Ovakav odnos se ne može prekinuti, ne može se promijeniti. Ne mogu izbrisati ili zaboraviti prošlost", kazala je Seredova.

"U tatinoj kući mirno razgovaramo o njemu (Buffonu, op.a). Zapravo, iz poštovanja prema mom partneru u kojem sam stvarno zaljubljena ne govorim drugima o Buffonu", dodala je.

Ona je također otkrila da još uvijek strastveno navija za Juventus i da je zovu "kapitenkom".

Top Komentari

Adnanos
****ga! Stari se i Buffon pozeli mladje. Sta ces
0 1
svasta
Dobro je kresao!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi