Ne propustite sjajnu priliku: Wwin - bonus dobrodošlice – Srijeda, 12.01.2022.

Registruj se sutra u poslovnicama u RS i uzmi bonus

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin - bonus dobrodošlice – Srijeda, 12.01.2022.

Sponzorski tekst
Teme:

Za nove korisnike koji se sutra registruju u poslovnicama u Republici Srpskoj Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na poklon dobivaju 20 € BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova/uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu.

Akcija vrijedi samo za sutra (srijedu, 12. januar), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYFMCLnMxbm/[/instagram]

Otkrijte najveću ponudu slot igara (1000+) na jednom mjestu. Zaigraj omiljene casino online igre bilo kad i bilo gdje 24/7 i osvoji fantastične dobitke.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXuN0IMMepa/[/instagram]

FREEROLL POKER TURNIRI

Voliš poker? Igraj ga besplatno. Igraj svaki dan FREEROLL poker turnire na Wwin-u, a svakog ponedjeljka rakeback/hands/buy-in turnir 1000 €.

Kladionica WWin nastavlja svoje sponzorske aktivnosti u Premijer ligi BiH gdje i dalje podržava nekoliko timova. Igrači FK Sloboda, NK Široki Brijeg i FK Radnik na svojim ,dresovima nose logotip ove kladionice, a u košarkaškom prvenstvu BiH, logo WWin je na dresovima KK Borca iz Banjaluke, HKK Širokog i KK Bratunca. Logo WWin nalazi se i na dresovima OKK BOSNA iz Sarajeva, rukometnog kluba SLOGA iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja kao i na dresovima ženskog rukometnog kluba BORAC iz Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.