Nekad su Insignea izluđivali, sada je žrtva - Modrić
Svi hrvatski igrači su dobili za pratitelje niže klince, a najnižeg Luku Modrića je zapao jedan visoki i krupni dječak. Da li je to slučajnost ili neki trik domaćina?

'Fora' s visokim klincima

Nekad su Insignea izluđivali, sada je žrtva - Modrić

Edmir Škorić

To se ima običaj reći da je 'maslo' organizatora, pa tako Hrvati tvrde da su Englezi 'smjestili' Luki Modriću, koji je kao najniži igrač dobio najvišeg klince prije izlaska na teren.

Kada su igrali Engleska i Italija, tada je omaleni Lorenzo Insigne dobio za pratioca najvišeg dječaka prilikom izlaska na teren, a jučer je isti recept primijenjen na Luki Modriću.

Hrvatski veznjak visok je 172 cm, a prije izlaska na Wembley ga je "zapao" najviši klinac, dok su ostali igrači dobili uglavnom djecu "normalno" rasta.

Postoje teoriej u ovakvim slučajevima da je to podvala organizatora, odnosno domaćina, no nije isključeno da se ipak tako na kraju poklopilo.

Lorenzo Insigne je visok svega 163 centimetra i u prošlosti je najviše bio žrtva "visokih klinaca".

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Hahaha. Dobra fora.
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi