Genijalnost zamotana u skromnost: Jeste li vidjeli koji mobitel Modrić koristi?

Detalj koji je oduševio navijače

Genijalnost zamotana u skromnost: Jeste li vidjeli koji mobitel Modrić koristi?

Kada bi se birao najskromniji nogometaš na svijetu, sasvim sigurno u konkurenciji za tu nagradu bio bi i Luka Modrić, zvanično najbolji igrač svijeta za 2018. godine.

I dok poznati nogometaši u današnje vrijeme imaju najskupocjenije i najnovije modele automobila, mobitela..., Modrić u toj kategoriji baš i nije, što dovoljno govori da je i pored svih uspjeha koje je ostvario ostao skroman i čvrsto na zemlji.

U inostranim medijima se danas pojavio i detalj s FIFA-ine dodjele nagrada koji to potvrđuje. Naime, fotoobjektivi su uhvatili Modrića kako razgovara na telefon, a ono što je izazvalo pozornost jeste da najbolji igrač svijeta koristi iPhone 5s, inače stari model popularnog telefona.

Fotografija je oduševila sve Modrićeve navijače, koji su se uvjerili kako Modriću da bi zadivio svijet nisu potrebni ni mobiteli, automobili, tetovaže... Nogometna genijalnost je zamotana u skromnost.

Top Komentari

Enchy
Još nam samo fali broj gaća koje nosi, pa da upotpunimo sliku... i eventualno, koliko može puta...
30 15
Griezmann
A jebo vas modric svaki dan te ovo te ono. Bas me interesuje koji telefon nosi, sta doruckuje i slicno.
29 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi