Nekada vrhunskog igrača danas smatraju kraljem propadanja, ali barem ljubi najljepšu ženu u Španiji

James ima novu ljubav?

Nekada vrhunskog igrača danas smatraju kraljem propadanja, ali barem ljubi najljepšu ženu u Španiji

E. Škorić

Mediji u Kolumbiji raspisali su se o mogućoj novoj vezi tamošnjeg ponajboljeg nogometaša Jamesa Rodrigueza.

James je trenutno član grčkog Olympiakosa i on odavno nije ono što je nekada bio. Karijera mu je išla silaznom putanjom, ali barem mu privatno ne nedostaje uzbuđenja, ljubavi i strasti.

Povezivao se s mnogim djevojkama posljednjih mjeseci, ali sada se u njegovoj zemlji pojavila vijest o navodnoj vezi sa Sarah Loizan, baskijskom manekenkom s kojom očito ima nešto više od prijateljstva.

Kolumbijski novinari prvo su ustanovili da su jedno drugo počeli da prate na Instagramu, a onda su se počeli razmjenjivati lajkovi, da bi ih sada uočili zajedno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiXODQcrEft/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7e2f2ebb-4b2a-4e73-9a10-2f6efc3b34ed[/instagram]

Sarah je 24-godišnja manekenka rođena u Guipuzcoi, a trenutno živi između Madrida i Baskije. Govori četiri jezika i ima visoko obrazovanje jer je završila Poslovnu administraciju i menadžment.

Oglasi

No, prije samo godinu dana (2021.), osvojila je jednu od najpoželjnijih nagrada za modeling, pošto je izabrana za Miss Španije, gdje je također iskoristila priliku da ostavi poruku o različitosti:

"Kao žena s baskijskim ocem i majkom Marokankom, ja sam puki primjer raznolikosti i mješavine kultura".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjYqx88LUMI/[/instagram]

Osim toga, španska misica prisustvovala je prošlog maja na festivalu u Cannesu, a kasnije je prošla i Venecijanski filmski festival.

Ni James ni Sarah trenutno nisu komentarisali ove glasine, jer kako ističu neki mediji, radije bi se i dalje poznavali daleko od medijskih reflektora, iako je manekenka nedavno bila u posjetu Grčkoj, gdje trenutno igra bivši igrač Real Madrida.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjOZri_L9vz/[/instagram]

On je vrhunac karijere imao u dresu Kolumbije na Mundijalu 2014. godine, nakon čega je potpisao za Real Madrid za 75 miliona eura, a 2017. prešao je u Bayern. Igrao je još u Evertonu, ali nije bio u potpunosti fokusiran na nogomet, pa je završio u Kataru.

Ni tamo se nije dugo zadržao, pa karijeru želi da oživi u Grčkoj. Često je u centru pažnje zbog raznih skandala, pomalo burnog života, u kojem se nalazi očito i mnogo žena, a trenutno je svoje srce odlučio dati lijepoj Španjolki.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cim5w6lLcx7/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfO3cvuK93I/[/instagram]

Oglasi