Nema dalje od onoga što je 'pokupio' Vranješ: Bh. fudbaler u vezi sa Katarinom Grujić!

Spavate li mirno, svi muškarci na Balkanu?

Nema dalje od onoga što je 'pokupio' Vranješ: Bh. fudbaler u vezi sa Katarinom Grujić!

Bosanskohercegovački reprezentativac Ognjen Vranješ može se pohvaliti da je počeo izlaziti sa djevojkom koja je san svakog muškarca na Balkanu - Katarinom Grujić.

I, dok mnogi plaćaju visoke cjene ulaznica za nastupe srbijanske pjevačice po raznim diskotekama samo kako bi je vidjeli uživo, Ognjen ima privilegiju da je gleda svaki dan.

Vijest da su njih dvoje odnedavno u vezi prenijeli su srbijanski mediji, tačnije Blic.rs čiji izvori kažu da Katarina dugo vremena nije bila tako zaljubljena.

"Ognjen dugo igra za AEK iz Atine, a Katarina u njegovom društvu uživa danima u Grčkoj. Mnogi u njenom okruženju komentarišu da je dugo nisu vidjeli tako zaljubljenu. Nedavno su se upoznali i među njima su sjevnule varnice", prenosi izvor Blica.

Zanimljivo, njih dvoje odnedavno imaju iste profilne slike na Instagramu, a odnedavno su se i 'zapratili'. U prilog svemu ide i činjenica da Katarina posljednjih dana na Instagramu objavljuje slike upravo iz Grčke.

Podsjetimo, Grujićeva je bila dugo u vezi sa Crnogorcem Kostom Obradovićem, ali očito da je on sada davna prošlost u njenom životu i da je sada aktuelan samo Vranješ.

Top Komentari

Keno
Ne znam meni ovo stvarno nije privlacno, sise tvrde kao teniske lopte, usne napuhane kao patka, a da ne pricam o kolicini make up. Kada sve skine to je potpuno druga osoba. Al sto je najgore od svega, uradila je toliko plasticni hirurgija da kada dobije dijete, dijete nece liciti na mamu. Uzas al svakom svoje nek je sa srec om
38 6
Senko Samic
Nije ni cudo sto dolazi do ovih clanaka kad je glavni urednik radio u ekskluzivi ba..
29 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi