Nema namjeru da ide: Džeko kupio kuću u Rimu

Želi se skrasiti u Rimu

Nema namjeru da ide: Džeko kupio kuću u Rimu

E. Čaušević

Bh. fudbaler Edin Džeko prije nekoliko dana priključio se Romi na pripremama za novu sezonu i čini se da naš reprezentativac nema namjeru da napušta rimski klub u skorije vrijeme.

Italijanski mediji objavili su jutros da je Džeko odlučio da kupi kuću u Rimu što je dovoljan dokaz da želi ostati u Romi još nekoliko sezona. Bh. fudbaler već posjeduje nekoliko nekretnina u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, ali očito je da mu se sviđa život u glavnom gradu Italije.

Ova vijest oduševila je navijače Rome koji su sada sigurno da Džeko neće tako brzo napustiti Vučicu. Kako pišu mediji na Apeninima, bh. kapiten je kupio kuću u naselju u kojem je živio prethodne dvije godine Casal Paloccu. 

U ovom poznatom naselju živi većina fudbalera Rome, a pretpostavlja se da se Džeko odlučio na ovaj potez jer će njegova porodica uskoro dobiti novog člana. Još uvijek nije poznato koliko je Džeko uložio u novu kuću, te kada će se useliti u istu sa svojom porodicom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi