Neviđen skandal u Beogradu: Muškarac napao makazama Bjelicu u dječijoj igraonici, pojavio se i video

Nevjerovatne scene

Neviđen skandal u Beogradu: Muškarac napao makazama Bjelicu u dječijoj igraonici, pojavio se i video

Endin Čaušević

Nekadašnji srbijanski reprezentativac Nemanja Bjelica našao se u centru skandala nakon što ga je jedna osoba u dječijoj igraonici u Beogradu napala makazama.

Bjelica je sa svojom porodicom bio u jednoj beogradskoj dječijoj igraonici gdje je doživio šokantne scene.

Mediji u Srbiji pišu da se Bjelica našao u centru skandala nakon što ga je izvjesni N.P. prvo verbalno napao u igraonici, a zatim je i fizički pokušao da nasrne na nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde.

N.P. je prema priči svjedoka ničim izazvan počeo da verbalno prijeti Bjelici, ali se na tome nije zaustavio.

"Gdje si Indijanac, jeb*ću ti porodicu, djecu, ženu i tebe. Uzet ću ti pare i iselit te u Prigrevicu", navodno je rekao čovjek koji je nasrnuo na Bjelicu.

Oglasi

Bjelica nije htio da se s njim raspravlja pred svojom djecom i pokušao je da ignoriše tog čovjeka, ali N.P. nije odustajao i nastavio je da prijeti.

Navodno, on je prišao potom Bjelici i njegovoj djeci i izgovorio sramotne riječi, a potom je uzeo u ruke makaze i krenuo na bivšeg košarkaša Zvezde.

"Sad ću da te izbodem pi*ko jedna. Čekam te na parkingu", navodno je N.P. rekao Bjelici dok je držao makaze u ruci, ali košarkaš je uspio da ostane smiren i nije reagovao.

Srbijanski mediji pišu da je ovaj čovjek potom priveden, a svjedoci su policiji ispričali šta se dešavalo u igraonici.

Bjelica se već neko vrijeme nalazi u Beogradu gdje je trenirao sa Zvezdom i činilo se da bi mogao zaigrati za ovaj tim, ali se to još uvijek nije desilo.

Špekulisalo se da bi Bjelica mogao i put Istanbula i potpisati za Fenerbahče, pa čak i da razmišlja o završetku karijere, ali se iskusni 35-godišnji košarkaš još uvijek nije oglašavao i trenutno je i dalje bez kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti