Misteriozna djevojka objavila fotografiju na kojoj strasno ljubi Lalatovića, pa je ubrzo obrisala

Trener Vojvodine "upao" u novu avanturu?

Misteriozna djevojka objavila fotografiju na kojoj strasno ljubi Lalatovića, pa je ubrzo obrisala

E. Škorić

Trener Vojvodine Nenad Lalatović našao novu djevojku? 

Kako je Kurir jutros objavio, Lalatović je ponovo zauzet muškarac ili tako barem izgleda. Otkrila je to fotografija koju je izvjesna  djevojka Beba (njeno ime na Instagram profilu s kojeg ubacuje slike) nedavno objavila na Instagram story, a na kojoj se vidi kako strasno ljubi bivšeg igrača Crvene zvezde.

"Ćiribu-ćiriba, igra Voša kao Barca", napisala je devojka na svom Instagramu uz fotografiju, no istu je ubrzo i obrisala, ali mediji imaju u posjedu screenshot kao dokaz tih navoda.

Izvjesna Beba nije Kuriru htjela otkrivati detalje i nije poznato da li je misteriozna djevojka zapravo samo prolazna avantura za Lalatovića ili je u pitanju ozbiljna veza.

Njega, u međuvremenu, namjerava za trenera da dovede banjalučki Borac i sam Lalatović ne odbacuje takvu mogućnost, a jučer je o svemu govorio i za SportSport.ba. 

O Borcu je rekao sljedeće:

"Iskren da budem, postoji da tako kažem mali kontakt. Zvali su me još ranije i pitali kakvi su moji planovi. Vidjet ćemo, nisam ništa odlučio. Sezona je tek završena, no ne bih imao ništa protiv da se oprobam i u nekoj drugoj ligi. Dugo sam u Srbiji, rezultati stoje iza mene. Da me neko pogrešno ne shvati, zasiti se čovjek nekih stvari. No, osim da je postojao taj mali kontakt, trenutno vam po tom pitanju ništa ne mogu više reći. Da se razumijemo, Borac je veliki klub, najveći na tim prostorima. Volim Republiku Srpsku, cijenim bosanskohercegovačku ligu i klubove. Ne bih da me pogrešno neko shvati kada kažem da volim svoj narod, čovjek sam koji je odrastao u radničkoj porodici i koji ima prijatelja na svim stranama. Ljudskost prije svega, svi smo mi ljudi, a ja ne umijem da mrzim".

Top Komentari

Hakkinen
Lala strasno ljubi Bebu očigledno. Ona molim vas kada dođe u BL da mu " nafatate " neku novu Bebu da bi postigao bolje rezultate od onih iz Republike Srbije. Lala+Beba= Aj Borac šampion-:)))
4 6
vence
Ne kontam ovu spiku..volim sve ljude..ne vazno ko su..pa koji q to spominjes ako je tako..to se podrazumjeva. To da je Borac najveci klub na tim prostorima..slazem se..u okvirima Banjaluke
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi