Krah najpoznatijeg fudbalskog braka: Zajedno 11 godina, imaju četiri sina, a onda se desio problem

Španski tabloidi danima bruje o Sergiju Ramosu i Pilar Rubio

Krah najpoznatijeg fudbalskog braka: Zajedno 11 godina, imaju četiri sina, a onda se desio problem

E. Čaušević

U prethodnim mjesecima sve je više ljubavih veza u fudbalu koje dolaze do svog kraja, a španski tabloidi prenose da kriza drma i jedan od najpoznatijih tamošnjoj parova. U pitanju su Sergio Ramos i Pilar Rubio koji su godinama zajedno, no mediji u Španiji tvrde da prolaze kroz veliku krizu i da se zna u čemu je problem.

Ramos i Pilar važe za jedan od najpoznatijih parova u Španiji, a oni su već 11 godina zajedno. Vezu su potvrdili 2012. godine kada su se zajedno pojavili na ceremoniji Zlatne lopte.

Oni su se vjenčali 2019. godine i zajedno imaju čak četvero djece. Iako se činilo da idila vlada u njihovom braku španski mediji već danima pišu da to baš i nije tačno, te da velika kriza drma brak Ramosa i Pilar.

Tabloidi u Španiji ovih dana bruje o tome da nešto između Ramosa i njegove supruge nije kako treba i da čak se po objavama na društvenim mrežama može doći do takvog zaključka.

Špekulacije su počele još krajem prošle godine kada Ramos i Pilar nisu zajedno bili za božićne praznike što je bila tradicija otkako su oni zajedno.

Oglasi

Da nešto nije kako treba vidjelo se i nedavno kada je Pilar slavila rođendan. Na zabavi koju je organizovala su bili svi osim Sergija i to je bio jasan pokazatelj da je njihov brak i odnos koji imaju u krizi.

Naravno, španski mediji su pokušali odmah saznati o čemu se radi i navodno došli su do informacije kakav problem se desio između Ramosa i njegove supruge.

Navodno, iz izvora bliskih porodici otkrili su da Pilar nije u najboljim odnosima sa familijom svog supruga i da to traje već godinama. Nije poznato kako je problem nastao i šta se desilo, ali navodno Pilar uopšte nije u dobrim odnosima s porodicom svog supruga.

Oglasi

To se moglo zaključiti i na proslavi rođendana, ali i ostalim praznicima u prethodnim mjesecima kada niko od članova Ramosove porodice nije bio prisutan, pa ni sam igrač PSG-a.

Nikakvih zvaničnih informacija iz porodice Ramos nije bilo povodom ovih špekulacija, te se Sergio i Pilar nisu oglašavali kako bi demantovali ono što se već danima piše u španskim medijima.

Pilar Rubio je inače poznata španska novinarka i voditeljica, a pojavila se i u nekoliko španskih filmova i serija. Posao je prethodnih godina malo zapostavila kako bi bila sa svojim sinovima i suprugom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije