Ronaldova bivša objavila 'sakrivenu' fotografiju Georgine: "Zar ne vidite? Sve više njoj sliči..."

Nereida Gallardo bez milosti

Ronaldova bivša objavila 'sakrivenu' fotografiju Georgine: "Zar ne vidite? Sve više njoj sliči..."

E. Škorić

Jedna od bivših djevojaka Cristiana Ronalda, Nereida Gallardo, kritikovala je sadašnju izabranicu portugalske zvijezde usporedivši je sa Kim Kardashian.

Nereida je Georginu Rodriguez, sadašnju djevojku Ronalda, optužila za plastične operacije, pa je uspoređuje s američkom zvijezdom Kim Kardashian.

Na Instagram stranici ordinacije estetske hirurgije čiji je vlasnik, 39-godišnja ljepotica objavila je nekoliko fotografija Georgine prije i nakon intervencija na licu kojima je bila podvrgnuta.

"Georgina počinje mnogo da liči na Kim Kardshian. Zar ne vidite?", objavila je Nereida, koja je postavila rijetku fotografiju Ronaldove djevojke prije operacije nosa.

Prije i poslije - Georgina Rodriguez je između ostalog radila i na svom nosu?

Rodriguez se još nije javno očitovala o ovim optužbama, a teško je očekivati i da hoće, svjesna da bi to samo stvorilo novu dramu na medijskoj sceni i da bi samo naškodilo njoj i njenoj porodici.

Mnogi će reći da je Nereida samo ljubomorna na Georginu, koja je već nekoliko godina osoba koja dijeli ljubav s poznatim nogometašem kojem rađa djecu.

Oglasi

Što se tiče Nereide Gallardo, ona nije ni godinu dana bila u vezi sa Portugalcem. Bilo je to 2008. godine. Kasnije je Portugalca optuživala za silovanje.

Čini se da se ova žena uporno trudi da blati Ronalda i sabotira njegov sretan život, ali uglavnom sve završi na njenim medijskim nastupima.

Nereida je osam mjeseci hodala s Ronaldom kojeg je upoznala u jednom klubu u Mallorci. Bivša manekenka (rođena 18. marta 1983.) vodi vlastiti kozmetički salon na Balearskim otocima pod nazivom Hebe Estetic i često pokazuje koje tretmane ima u ponudi, uključujući punila za usne, izbjeljivanje zubi i nekirurške postupke uklanjanja masnoće.

Nereida također stvara fotografije prije i poslije ne samo svojih klijenata već i slavnih osoba koje su bile podvrgnute kozmetičkom zahvatu kako bi ilustrirala promjenu ili potencijalno poboljšanje.

Oglasi

U ovom slučaju, kozmetičarka je upotrijebila Ronalda kao primjer uz Toma Cruisea i Williama Levyja kako bi naglasila njihove 'estetske dodire' prije nego što je upotrijebila Georginu u drugom postu.

Govoreći o Ronaldu, Nereida je rekla: "Cristiano Ronaldo je jedan od izvrsnih primjera velikog poboljšanja fizičkog izgleda, zapravo portugalska zvijezda osim što je slijedila strogu rutinu vježbanja u teretani, podvrgnula se nekoliko estetskih tretmana."

Nereida je tvrdila da je Ronaldo imao rinoplastiku kako bi promijenio oblik svog nosa, podvrgnuo se operaciji čeljusti i čak otišao u operacijsku salu kako bi isklesao oblik svojih trbušnih mišića.

Unatoč tome što je prošlo gotovo osam godina otkako je Nereida hodala s Ronaldom, kozmetičarka izgleda ima jake osjećaje prema paru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti