Nesreća u Argentini: BMW, Messijev otac i privođenje

Deblji kraj izvukao motociklista

Nesreća u Argentini: BMW, Messijev otac i privođenje

Danas stižu vijesti o saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Rosariju (Argentina), a u kojoj je učestvovao otac Lionela Messija, Jorge.

Jorge Messi (61) je upravljajući svojim BMW-om M3 udario 24-godišnjeg motociklistu.

Iako su prve informacije govorile da je 24-godišnjak ostao ležati bez svijesti na mjestu nesreće, nakon što je vozilom hitne pomoći odvezen u obližnju bolnicu ustanovljeno je da nije teže povrijeđen.

Lionel Messi je nakon nesreće priveden u policijsku stanicu gdje su mu provjereni dokumenti i gdje je podvrgnut alkotestu.

Nakon toga mu je dozvoljeno da napusti policijsku stanicu.

Argentinski mediji vjeruju da nezgoda neće dobiti sudski epilog iako još nije poznato ko ju je izazvao. Također, navodi se da je raskrsnica na kojoj je do nesreće došlo odavno poznata kao "crna tačka".

Top Komentari

SLS11
Jorge Messi imao saobracajnu nesrecu a "Lionel Messi je nakon nesreće priveden u policijsku stanicu gdje su mu provjereni dokumenti i gdje je podvrgnut alkotestu"..... znaci nidje veze.......
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi