Nevjerovatna transformacija bivšeg igrača Reala i Bayerna

Ronaldo mu zavidi

Nevjerovatna transformacija bivšeg igrača Reala i Bayerna

Edmir Škorić

Slavni brazilski veznjak Ze Roberto imao je izuzetno uspješnu igračku karijeru, ali je nakon iste odlučio da se posveti svome tijelu.

Brazilac danas izgleda neprepoznatljivo i u 47. godini mogu da mu pozavide i daleko mlađi sportisti.

S obzirom na zdrav način života, nije ni čudo što je igrao do 43. godine, ali posljednjih nekoliko godina "visi" u teretani i ne propušta nijedan trening, pa stoga i ne čudi što izgleda poput terminatora.

Prošle godine je Ze Roberto kazao kako misli da je spremniji i od Cristiana Ronalda, kojeg se smatra neprikosnovenim kada govorimo o fizičkoj spremi.

"Vidjet ćemo može li Ronaldo igrati kao ja - do 43. godine", kazao je Brazilac, koji je igrao za Bayer Leverkusen, Bayern, Real Madrid, HSV, Santos, Gremio, Palmeiras, Flamengo...

U bogatoj karijeri osvajao je razne trofeje, pa i Ligu prvaka s Realom, te tri naslova Bundeslige s Bayernom i jedan naslov La Lige s Realom. S reprezentacijom Brazila ima dva naslova Copa Americe.

Oglasi

Top Komentari

makelele
Powered by nulta krvna grpa, jaka genetika, red, rad i disciplina
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi