Jelena Karleuša: Kraj...

Ponovo se oglasila srbijanska pjevačica

Jelena Karleuša: Kraj...

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša još jednom se oglasila nakon što su objavljene njene provokativne fotografije i poruke koje je navodno razmjenjivala sa fudbalerom bh. reprezentacije s brojem 6.

Sve je na samom početku djelovalo kao samo lažna uzbuna dok se nisu počele pojavljivati fotografije na kojima se vidi da su Jelena i defanzivac Anderlechta zaista provodili skupa vrijeme i da sve nije 'šuplja' priča.

Kasnije su osvanule i Jelenine golišave fotografije koje je navodno slala reprezentativcu BiH, a ona se odmah nakon toga oglasila i između ostalog mu poručila da više nikada neće nigdje zaigrati fudbal.

Danas, nakon što su objavljene neke nove fotografije i poruke, Jelena je još jednom odlučila da se oglasi preko Twittera.

"Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj", napisala je Jelena.


Samo nekoliko minuta kasnije odlučila je da se ponovo oglasi. Ovog puta je pozvala predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da joj pomogne.

"Gospodine Vučiću, da li mogu javno da vas zamolim da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje dece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otislo je predaleko", napisala je ona.

Top Komentari

hdhdui
Nije kraj dok "IGRAC BR.6" ne kaze da je kraj. Cekamo nove slike... haha
25 0
amadeus21
ma može ona sad tražit ne znam čiju pomoć..on je nju kresno i tu sva priča završava..
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi