Brojne prijateljice noći čekaju svoj red: Neymaru trudna djevojka dozvolila prevaru uz tri uslova

Otkriće brazilskih medija

Brojne prijateljice noći čekaju svoj red: Neymaru trudna djevojka dozvolila prevaru uz tri uslova

Admin Čaušević
Teme:

Iz Brazila stižu iznenađujuća otkrića o privatnom životu Neymara, koji je trenutno povređen nakon operacije ligamenata zgloba u martu ove godine, koja ga je izbacila iz učešća u problematičnoj završnici sezone za PSG, između eliminacije iz Lige prvaka i borbe s navijačima.

Prema onome što je objavio brazilski medij 'Em Off', a prenijela španska Marca, 31-Neymar ima dogovor sa svojom djevojkom Brunom Biancardi prema kojoj je može prevariti prevariti, ali pod tri uslova.

Nije nikakva novost da Neymar bude u centru pažnje, s obzirom na to koliko voli da se provodi, kako ne štedi novac kada je daleko od terena, između poker turnira i učestvovanja u društvenim događanjima svih vrsta.

Generalni dojam je taj da bi zbog manje distrakcija imao mnogo bolji učinak na terenu. Legendarni su njegovi nedolasci zbog povrede na utakmice koje se igraju na rođendan njegove sestre, 11. marta.

Ovaj put mediji u Brazilu ciljali su na njegovu problematičnu vezu s djevojkom Brunom, s kojom je prekinuo prošle godine da bi se ponovno počeli viđati, a prije nekoliko mjeseci objavili rođenje njihovog prvog djeteta (Neymar već ima jedno od 11 godina, David Lucca).

Oglasi

Prema onom što je otkriveno, odnos između njih dvoje je otporan na nevjeru, s obzirom na dogovor postignut zajedničkom voljom. Tačnije, uspostavljena su tri uslova koje Neymar ne smije prekršiti prilikom nevjere svojoj djevojci.

Prema saznanjima, igrač PSG-a mogao bi slobodno flertovati, pa čak i seksati se s drugim ženama (pod uslovom da nisu prostitutke) i to uz tri uslova: mora to činiti diskretno, koristiti kondom i ne ljubiti se u usta.

Pod ovim uslovima, ekskluzivno tvrdi 'Em Off', Bruna Biancardi, 29-godišnja influencerica koja ima više od pet miliona pratitelja na Instagramu, bez problema bi prihvatila Neymarovu nevjeru.

U prilog svojoj tezi brazilski mediji navode nedavnu igračevu izdaju, koja se dogodila uoči Valentinova s drugom influencericom, što Brunu nije nimalo iznenadilo s obzirom na postojeći dogovor.

Isti medij tražio je i Neymara i njegovu djevojku za komentar ili demanti po tom pitanju, no odgovora nisu dobili.

Neymarov život van terena je oduvijek bio buran, a upitno je i šta će biti s njegovom karijerom pošto je na Parku prinčeva nepoželjan od strane navijača, dok kluba ne može da pronađe kupca koji je spreman da mu ispuni uslove.

Top Komentari

Skender
red koza
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi