Nož u leđa prijatelju Piqueu - Shakirini snimci izazvali lavinu komentara
Neymar je često u društvu Shakira u posljednje vrijeme i odmah su počele špekulacije

Ljubi li Neymara?

Nož u leđa prijatelju Piqueu - Shakirini snimci izazvali lavinu komentara

M. Šljivak

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) se nakon rastanka s Gerardom Piqueom povezuje s brojnim poznatim ličnostima. Među njima su Tom Cruise, Jimmy Butler i Lewis Hamilton, no španski mediji donijeli su dosad najluđi scenarij da se atraktivna 46-godišnjakinja viđa s brazilskim fudbalerom Neymarom.

Shakira od rastanka s Gerardom Piqueom privlači pažnju gdje god da se pojavi. Atraktivna kolumbijska pjevačica povezuje se s brojnim muškarcima, pa su je tako vezali za Toma Cruisea, Jimmyja Butlera i Lewisa Hamiltona.

Ipak, španski mediji danas donosi poprilično nevjerovatnu priču. Shakiru su povezali s brazilskim fudbalerom Neymarom s kojim je 46-godišnjakinja često druži prethodnih dana, baš kao i s Lewisom Hamiltonom.

Skupa su prethodnog vikenda gledali utrku Formule 1 u Kataloniji. Zatim su zajedno viđeni na različitim zabavama i večerama, preko Velike Britanije, pa sve do Miamija gdje su gledali utakmicu NBA finala između Heata i Nuggetsa.

"Nisu sjedili blizu jedno drugom, ali ni daleko. Oboje poznaju Jimmyja Butlera, pa niko ništa ne sumnja. Pitanje je? Oboje se sreću gotovo svaki dan na različitim događajima i to je kao slučajno?", pitaju se španski mediji.

Oglasi

S druge strane Neymar je oduvijek bio blizak Gerardu Piqueu i njegovoj porodici. Je li odlučio iskoristiti šansu koja mu se ukazala ili je sve prijateljski vjerovatno će se znati u narednom periodu.

Šanse su naravno jako male da je to zaista slučaj. Neymar je nedavno objavio fotografije s Brunom Biancardi koja nosi njegovo dijete i on će po drugi put postati otac.

Prethodno je iz jedne od veza 31-godišnji brazilski fudbaler dobio sina Davida Lucu koji ima 11 godina. Shakira s druge strane ima sinove Milana (10) i Sashu (7).

Treba svakako napomenuti da su engleski mediji ekskluzivno otkrili da je zapravo Lewis Hamilton taj koji je zauzeo Shakirino srce i da su trenutno u početnoj fazi veze.

Britanski vozač Formule 1 zaslužan je i za to što je Tom Cruise pjevačicu ostavio na miru jer je slavni glumac bio spreman na sve kako bi osvojio poprilično mlađu Kolumbijku.

Promo

Oglasi