Neymar izazvao pravi šok novom frizurom
Brazilac je prije svih fudbalera PSG-a dobio godišnji odmor i on već uživa u druženju sa porodicom u Brazilu

Brazilac se pojavio sa novim imidžom

Neymar izazvao pravi šok novom frizurom

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Neymar predstavio je jučer novu frizuru.

Zvijezda PSG-a već je otišao na odmor, a odlučio se počastiti novim imidžom, pa su na njegovoj glavi plavi dredovi.

Ovo je privuklo veliku pažnju. Većina je složna da mu ovaj eksperiment nikako nije trebao i da bi trebao vratiti normalnu frizuru.

Međutim, Neymar je napravio ono što najbolje zna. Privukao je pažnju na sebe van terena, što će mu donijeti dodatni plus kod sponzora.

Podsjetimo, brazilski fudbaler je pravi magnet za sponzore. Ima potpisane ugovore sa čak 35 različitih brendova, a kada vidimo koliku pažnju privlači, to nije nikakvo čudo.

Na njegovom računu je sve više miliona od reklama i komotno može da uživa u fudbalu bez previše uzbuđivanja do kraja karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi