Neymarov prijatelj bježao da ga supruga ne uhvati u aferi, pa poginuo jer nije "pogodio" bazen

Tragičan kraj za brazilskog repera

Neymarov prijatelj bježao da ga supruga ne uhvati u aferi, pa poginuo jer nije "pogodio" bazen

Endin Čaušević
Teme:

Neymar je prije nekoliko dana objavio na Instagramu da je itekako šokiran i tužan zbog smrti njegovog bliskog prijatelja Kevina Nascimenta.

Mnogi brazilski fudbaleri u ponedjeljak su objavili fotografije ovog repera koji je bio poznatiji pod imenom MC Kevin.

Smrt ovog 23-godišnjaka posebno je potresla Neymara koji je bio veoma dobar prijatelj s njim. Neymar je MC Kevinu sinoć posvetio i osvajanje Kupa Francuske s PSG-om, te je pozirao s majicom na kojoj je bilo njegovo ime.

"Ne vjerujem, 23 godine... Dijete, kunem se da ne znam šta da kažem. Samo da ti zahvalim za naklonost koju si imao prema meni, tetovaži, dresu, fotografijama, kopačkama, majicama i slično. Dogovorili smo se sada da se nađemo na mom odmoru, ali nažalost do toga neće doći. Počivaj u miru", napisao je Neymar prije nekoliko dana.

Iz policije nisu željeli mnogo da komentarišu ovaj slučaj dok ne bude završen uviđaj, ali poznato je bilo da je MC Kevin stradao nakon što je skočio sa petog sprata jednog hotela.

Oglasi

U brazilskim medijima se špekulisalo da se čak možda radi o samoubistvu, ali je to ubrzo demantovano. Međutim, danas su se pojavile informacije o mogućem uzroku njegove smrti koje su sve šokirale.

Brazilski portal Folha de Sau Paulo objavio je danas da je ovaj 23-godišnjak pokušao pobjeći iz sobe kako ga ne bi uhvatili s ljubavnicom i otkrili da ima aferu iako se nedavno oženio.

Objavljeno je da je MC Kevin pokušao pobjeći iz sobe kada je shvatio da neko ulazi, te je s balkona htio da skoči u bazen koji je bio pored hotela. Međutim, nije dobro procijenio daljinu i pao je nekoliko metara pored bazena.

Hitna pomoć je brzo stigla u ovaj hotel i prevezli su MC Kevina u bolnicu, ali je on preminuo nakon što je dobio teške povrede.

Također, on je bio u sobi broj 502 s manekekkom Biancom Domingues s kojom je navodno imao ljubavnu vezu. Htio je izbjeći da ga supruga uhvati kako ima aferu i to se na kraju tragično završilo.

MC Kevina na Instagramu je pratilo gotovo devet miliona ljudi, ali i 535 hiljada pretplatnika na njegovom YouTube kanalu, a nedavno se vjenčao s Deolaenom Bezerrom.

Top Komentari

makelele
Zbog slatke rupe carstva padaju, braća ratuju i reperi ginu... da je bas toliko to vrijedno, ne znam, to svako mora znati za sebe.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi