Neymar ostao dužan doktoru od rođenja sina: Sada je sve došlo na naplatu...

Mora da plati 10.000 eura

Neymar ostao dužan doktoru od rođenja sina: Sada je sve došlo na naplatu...

Edmir Škorić
Teme:

Brazilski reprezentativac Neymar morat će da plati najmanje 10.000 eura duga jednom brazilskom doktoru.

Mediji u Brazilu pišu kako je razotkriveno da je Neymar ostao dužan doktoru Herbertu Krameru dužan preko 10.000 eura zbog rođenja njegovog sina 2011. godine i napadač PSG-a morat će sve da plati u narednim danima.

Kada se rodio Neymarov sin 2011. godine u bolnici Sao Luiz u Sao Paulu, doktor Kramer je sa svojim asistentima tri dana bio zadužen kako bi sve ispalo dobro, ali novac nije dobio, zbog čega se godinama kasnije vodila parnica.

Tada 19-godišnji Neymar nije platio, ali sada će očigledno morati da plati dug koji se vuče već osam godina.

"Otišao sam u bolnicu Sao Luiz dan nakon što sam zatvorio privatnu kliniku. Bili smo im na raspolaganju u srijedu. četvrtak i petak, a sa sobom sam vodio i svog pomoćnog doktora i medicinsku sestru", kazao je Kramer, istaknuvši da je čitav tim bio non-stop budan kako bi sve proteklo dobro.

Top Komentari

Adnanos
Sve bi ja njih u Aushwitz I doktora i ove pedere. Ebem ti ovaj svijet. Gledam sinoc na Ispunimi zelju kako covjek skuplja pare za lijecenje cerke sto ima 2 gd sa leukemijom a ovi bacaju ovolike pare na porod. A dodaj jos koliko bacaju na cista sranja - sve po kratkom postupku
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi