Neymar priznao: Da, udario sam je, ali je to tražila

Novi detalji

Neymar priznao: Da, udario sam je, ali je to tražila

M. Šljivak
Teme:

Najila Trindade optužila je prije nekoliko sedmca zvijezdu PSG-a Neymara za silovanje.

Najila ne odustaje od tvrdnji da je silovana od strane reprezentativca Brazila i napadača PSG-a, a u medijima su se pojavile i neke stvari koje mogu da idu na štetu Neymaru - snimak iz hotela, zatim i njihova prepiska...

"On me tukao i čak fotografisao moju stražnjicu na kojoj se vide modrice, valjda da bi se mogao pohvaliti prijateljima. Idućeg dana sam ja njega udarila jer nisam željela tako ljuta kući, a on me na to silovao. Bio je pijan i drogiran i sve to je sam potvrdio u porukama koje mi je slao", napisala je Trindade.

Neymar se nakon optužbi pojavio na saslušanju. Dao je izjavu policiji u Sau Paulu i priznao je kako je udario Najilu.

Ipak, tvrdi silovanja nije bilo, ali i da je udario Najilu, jer je ona tako tražila.

"Seksualni odnos je bio dobrovoljan sa obje strane. Ona je tražila da je udarim nekoliko puta", prenosi Neymarovu izjavu TV Globo.

Najila je u međuvremenu dobila tužbu za klevetu nakon što je brazilsku policiju proglasila korumpiranom i zbog toga će se pojaviti na sudu.

Pravdu naravno želi do kraja...

"Samo želim pravdu. Pod traumama sam. Želim da plati za ono što je uradio", poručila je ona.

Top Komentari

Hooruk
Jest trazila , ali nisi ti nju dobro razumio, ona je trazila da dobije po pički.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi