Neymarova sestra zaludila fanove fotografijama u običnoj bijeloj majcii

Sve joj dobro stoji

Neymarova sestra zaludila fanove fotografijama u običnoj bijeloj majcii

E. Škorić
Teme:

Raffaela Santos sestra je PSG-ovog napadača Neymara. Činjenica je da joj i ta informacija pomaže na putu do slave, ali i sama je, zahvaljujući izgledu, stekla veliki broj pratitelja.

Nju na društvenim mrežama, konkretno Instagramu, prati 5,6 miliona fanova. To joj donosi ogromnu zaradu, ali i popularnost. Brojke su iz dana u dan sve veće, a za to je zaslužna sama Raffaela, koja objavljuje razne, uglavnom provokativne fotografije.

Ipak, treba naglasiti da Raffaela ne ide do kraja, uglavnom to nisu nepristojne fotografije koje bismo okarakterisali kao "eksplicitni sadržaj", ali fanovi su zaluđeni Raffaelinim poziranjem u majicama.
Lijepa je, zgodna, privlačna i njeno tijelo krase razne tetovaže, a obline su također nešto što može da se nazove "glavnim adutom".

"Izgledaš predivno, ove slike bi se mogle i uokviriti i postaviti na zid", napisao joj je jedan od fanova, dok je drugi dodao: "Jednostavno božanstveno".

Raffaela ima poseban odnos s bratom Neymarom. On je na tijelu između ostalog istetovirao "Sorella" što na italijanskom znači sestra, dok na Raffaelinom tijelu piše "Fratello", odnosno brat.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_L3gl5JY6U/[/instagram]

Oglasi

Najčitanije iz kategorije