Salah na udaru zbog fotografija sa atraktivnom manekenkom

Nije nešto što je svakodnevnica u arapskom svijetu

Salah na udaru zbog fotografija sa atraktivnom manekenkom

M. Šljivak

Mohamed Salah našao se na naslovnici posebnog broja GQ magazina.

Egipćanin je pozirao proed atraktivne manekenke Alessandre Ambrosio, a povod je bila nagrada za muškarca godine od strane ovog magazina.

Međutim, nakon ovih fotografija fudbaler Liverpoola se našao na udaru arapskog svijeta. Mnogi su ovo proglasili skandaloznim ponašanjem.

"Da je bilo koja žena Arapkinja napravila nešto ovako budite sigurni da se ne bi izvukla. Zamislite da je pozirala sa obnaženim muškarcima. Imala bi sreće ako bi ostala živa", pišu arapski mediji.

Salah se nakon svega nije oglašavao, a to vjerovatno i neće napraviti s obzirom na osjetljivost ovakvih tema u arapskom svijetu.

View this post on Instagram

#GQAwards @gqmiddleeast

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izzy
Bolestan narod
10 5
Dobojlija
Ma sto im vise smeta ,pa nisu se goli slikali zajedno ,sto bi arapi ,da uzme mac I slika se krvav
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi