Niang se oglasio nakon saobraćajne nesreće

Uzok nesreće su loši vremenski uslovi

Niang se oglasio nakon saobraćajne nesreće

Endin Čaušević

Fudbaler Milana M'Baye Niang sinoć je imao saobraćajnu nesreću u kojoj, na sreću, nije ozbiljnije povrijeđen.

Mnogi mediji u Italiji nakon ove vijesti počeli su sa špekulacijama o razlogu nesreće, a mnogi su prenijeli da je alkohol glavni krivac. Ipak, nakon ovih priča na društvenim mrežama odlučio se oglasiti i Niang.

"Nije istina ono što mediji pišu. Nisam bio pod utjecajem alkohola. Glavni razlog saobraćajne nesreće su loši vremenski uslovi i ništa više. Ja i moja djevojka smo dobro i hvala svima na podršci", rekao je Niang.

Niang je u saobraćajnoj nesreći lakše povrijedio rame i skočni zglob zbog čeka će najmanje dva mjeseca odsustvovati s terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi