Majstor za nevidljivi posao: Zaboravljena igračina i subotnje opijanje

Pojavila se fotografija

Majstor za nevidljivi posao: Zaboravljena igračina i subotnje opijanje

Admin Čaušević

Društvenim mrežama je počela kružiti fotografija legendarnog fudbalera kako uživa u odabranom društvu.

U svakom vrhunskom timu postoje igrači koji obavljaju nevidljivi posao. Na terenu djeluju neprimjetno, ali iz taktičkog ugla urade vrhunski posao.

Svakoj ekipi su potrebni zahvalani i igrači zadatka, a takav je bio i bivši učenik Sir Alexa Fergusona i jedna od podcjenjenijih veznjaka svoje generacije.

Riječ je o Nickiyu Buttu, bivšem fudbaleru Manchester Uniteda koji je nastupao za ovaj klub kada je doživio meteorski uspon krajem 90-i godina prošlog vijeka.

Two of @manutd's greatest youth products, Ryan Giggs and Nicky Butt,  celebrate securing the 1… | Man united, Manchester united champions, Manchester  united football

Butt je bio član čuvene "Generacije 92", a sa nekim od bivših saigrača je ostao u odličnim odnosima, to se posebno odnosi na Ryana Giggsa.

Oglasi

Upravo su Butt i Giggs fotografisani kako uživaju u alkoholu zajedno sa odabranim društvom nakon što su ranije tokom dana planinarili.

Butt koji je u međuvremenu izgubio kosu je u krupnom planu, dok je Giggs pokušao da drži "niski profil" tako što je nosio kapu na glavi.

Giggs je posljednjih sedmica bio na suđenju zbog napada i zlostavljanja bivše partnerice Kate Greville, a na rkaju je odlučeno da se suđenje ponovi.

I Butt je svojevremeno imao problema sa napadom na svoju ženu Shelley Barlow. Bio je i uhapšen, ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza.

Ovaj nekada veoma zahvalni veznjak je osim za Crvene đavole još igrao za Newcastle United, jedno vrijeme je bio i reprezentativac Engleske. Poslije okončanja karijere se počeo baviti trenerskim poslom u omladinskim kategorijama matičnog kluba.

Top Komentari

SarajFK
On je bar proslavljen i uspio je u zivotu, a nasi *****rcici ovako svaku noc a igraju u najjadnijoj ligi na svijetu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi