Plavuša objavila kako je igrač slavnog kluba moli da mu pošalje gole fotografije: "Treba mi da..."

Objavila je snimak

Plavuša objavila kako je igrač slavnog kluba moli da mu pošalje gole fotografije: "Treba mi da..."

Admin Čaušević

Mladi fudbaleri su slabi na atraktivne i zgodne dame, pogotovo je to slučaj sa onim koji zarađuju ogroman novac, ali zbog svoje požude nekad znaju završiti na stubu srama. To je slučaj sa 22-godišnjim dečkom koji je ljetos plaćen ogroman novac.

Influenserica i bokserska Astrid Wett je objavila snimak razgovora sa Nicolasom Jacksonom kako je fudbaler Chelsaeja moli da mu pošalje sočne snimke.

Sve se dešavalo tokom vožnje kada je Wett razgovarala sa jednom muškom osobom, a sa druge strane linije se može čuti muškarac kako traži pikatnan sadržaj.

Wett tvrdi da se na drugoj strani nalazio Jackson, 22-godišnji Senegalac koji se već neko vrijeme suočava sa ozbiljnim kritikama zbog slabih igara.

Jackson je navodno u razgovoru tražio sočne snimke od Wett kako bi se motivisao za utakmicu koju Plavci igraju u nedjelju protiv Brightona.

Oglasi

Wett je dodala da je razgovor obavljen putem FaceTime aplikcije, te da je Jackson odlučio zatamniti ekran kako mu se ne bi vidjelo lice.

Jackson je u Chelsea stigao ljetos iz Villarrela i plaćen je čak 37 miliona eura. Na dosadašnjih 12 nastupa zabio je šest golova u Premiershipu.

Sa druge strane Wett je influenserica, poznata je kao velika navijačica Plavaca sa Stamford Bridega te putem interneta prodaje sočni sadržaj i tako zarađuje novac.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CyaqpDDoCtx/?next=%2Fkaridies%2Ftagged%2F&hl=de[/instagram]

S obzirom na atraktivni izgled ove plavuše nije ni čudo zašto Jackson nije odolio da joj se javi, međutim zbog objavljenog razgovora završit će na stubu srama.

Da se zvijezde javljaju "prodavačicama ljubavi" nije nikakva novost, međutim do sada nije bilo slučajeva da razgovori budu objavljeni javno.

Inače, i Wett se bavi sportom. Ona je odlučila da se posveti boksu gdje ima odličan učinak. Za sada je na omjeru 3:0 te se svima hvali svojim osvojenim pojasom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Dobro je i on zagorio ako ga ova rugoba može motivirati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi