)
Zvijezda Rome uplovila u vezu sa 12 godina starijom manekenkom

Zaniolo pronašao svoju sreću

Zvijezda Rome uplovila u vezu sa 12 godina starijom manekenkom

Edmir Škorić

Talentovani italijanski nogometaš Nicolo Zaniolo ima novu djevojku, a riječ je o Madalini Ghenei.

Madalina je italijanska seks bomba koja privlači pozornost zbog svoje ljepote i atraktivnog izgleda, na koji očigledno nije ostao ravnodušan ni veznjak Rome.

Ni to što je 12 godina starija, nije smetalo Zaniolu, pa ni činjenica da je ranije bila u ljubavnoj vezi sa Marcom Borriellom, nekadašnjim napadačem Milana i brojnih drugih klubova Serije A.

Zaniolo je dvije godine bio u vezi sa Sarom Scaperoto, ali nedavno se odselio iz stana u kojem su živjeli, a Madalna je navodno bio razlog tog poteza.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBaWaqsHcjY/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Ne znam sta ovakve zenske vide u tim balavcima, nit je pravo muško nit macho muškarac, obicni tetovirani, drogirani nargilaši koji 50 kg nemaju, kako je moguće da osvoje tako dobre trebe
5 8
Medo-Brundo
Trehni ga uz SS.ba
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti