10

Komentari (10)

user1583752673
Eto njemu ona cuo sam i vidio sam mu mamu bas na ovom portalu. Moze meni mama
Medo-Brundo
Trehni ga uz SS.ba
Chico
Penderinos
Ne znam sta ovakve zenske vide u tim balavcima, nit je pravo muško nit macho muškarac, obicni tetovirani, drogirani nargilaši koji 50 kg nemaju, kako je moguće da osvoje tako dobre trebe
frkt
Novac druze novac, a u pravom zivotu sve je do price mozes ti biti najruzniji lik na svijetu, ali ako imas dobru pricu dosta ih mozes uzet
Famoza
**** pricu ako je grdobina i gabor, sve pare mogu
Vitez
E vala baš, ja bi prije metar kanala volio iskopati...hahahah
AsmirM
@ContraContra ma kakvo bambusanje ,ovakve samo gledaju pare nema tu puno bambusanja paze one na sve .pod sce smatram ( sminka , kalorije , tusiranje ovo ono milion neki faktora ).
Penderinos
@frkt lijepo je onaj Nered rekao da je svoju djevojku upoznao tako sto joj je na Instagramu poslao poruku da izadje s njim na date. Njoj je dovoljno bili znati da lik mlati pare i da je fudbaler i odmah je pristala. Vjeruj mi u 95 % slucajeva je tako kod fudbalera.
manijacci8787
Jesil ti glup ili treniras?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.