Nije lako voljeti fudbalera Cityja: "Izgubim dijete, a ubrzo nakon toga on ga napravi drugoj"

Annie Kilner nesretna zbog svega, ali i dalje ga voli

Nije lako voljeti fudbalera Cityja: "Izgubim dijete, a ubrzo nakon toga on ga napravi drugoj"

Edmir Škorić

Kyle Walker je u centru skandala pred nastavak sezone u engleskoj Premier ligi.

Annie Kilner, 27-godišnjakinja koja je s Walkerom bila preko 11 godina, govorila je o tome kako ju je engleski reprezentativac varao, a njenoj prijateljici Lauryn Goodman je napravio dijete.

Annie je imala spontani pobačaj, a ubrzo nakon toga bek Manchester Cityja je Lauryn, inače influencerici, napravio dijete.

"To što je učinio meni i našoj djeci, ne mogu to opisati riječima. U martu prošle godine bio je nevjeran s nekom zvijezdom iz reality showa, molio me da se vrati nazad, no već je u julu opet počeo. Ni tri mjeseca kasnije i već je neko trudan, a naše najmlađe dijete ima tek jednu godinu, ko radi takve stvari", kazala je Annie za The Sun.

Unatoč svemu, tvrdi da ga i dalje voli i da će ga voljeti.

"Ne vjerujem da ću ikad biti ista zbog toga što je učinio. Nisam ovo ničim zaslužila, pokušala sam ga mrziti, no kako da mrzim čovjeka kojeg moja djeca obožavaju. Prije nevjere bio je moj najbolji prijatelj, moja srodna duša i mogla sam na njega uvijek računati".

Priznala je kako ju je Walker opet zvao i želio da mu se vrati, a šta će učiniti, ni sama ne zna.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBZGYubnIkc/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B9XSczHntf5/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Neces ti njega ostaviti devojko, zbog para bi ti njemu sto prevara, usput i nisi neka treba
7 0
Benjamingst
Neka Skoric zabije imas da rodis duo vise djece..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi