Nije moglo provokativnije: Gola Karleuša podržala supruga i Srbiju

Ne prestaje da iznenađuje

Nije moglo provokativnije: Gola Karleuša podržala supruga i Srbiju

O. Lekić

Atraktivna pjevačica Jelena Karleuša, ujedno i supruga srpskog reprezentativca Duška Tošića, na jedan otkačen način obilježila je početak Svjetskog prvenstva.

Karleuša se ne libi pokazati svoje zanosno tijelo, a ovaj put otišla je korak dalje i fotografisala se potpuno naga u bojama zastave Srbije dok u rukama drži i samu zastavu.

Fotografije su, očekivano, izazvale burne reakcije u javnosti, a posebno su se svidjele muškom dijelu njezine publike koji ju je zasuo komplimentima.

Jelena je također otputovala u Rusiju i bodrit će supruga Duška i Srbiju na sutrašnjoj utakmici protiv Kostarike koja se igra u 14:00 sati.

Top Komentari

Benjamingst
Koja glupaca...
6 3
Arnel925
Mogao bi i bosnjo malo
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi