Nije odolio: Dybala "buljio" u grudi popularne voditeljice

Kamere uhvatile njegov "pogled"

Nije odolio: Dybala "buljio" u grudi popularne voditeljice

E. Čaušević

Početkom ove sedmice u Milanu je održana ceremonija gdje su se birali najbolji igrači Serije A za proteklu sezonu.

Italijani su odlučili da se ceremonija održi u istom terminu kao i dodjela Zlatne lopte, no to nikome nije na kraju zasmetalo. Ceremoniju je vodila vjerovatno najpoznatija sportska voditeljica u Evropi, Diletta Leotta, koja je mamila muške pogleda.

Diletta je bila u veoma izazovnoj haljini, a samo rijetki fudbaleri su uspjeli nekako da odole. Ipak, kamere su uhvatile mnoge igrače kako "bulje" u njene obline, a prvi je "pao" Sergej Milinković-Savić.

Ipak, on nije bio jedini jer se sada u centru pažnje nalazi napadač Juventusa, Paulo Dybala. Argentinac jednostavno nije mogao da odoli, a da ne pogleda u grudi izazovne voditeljice. Naravno, na njegovu žalost kamere su uhvatile taj trenutak, a njegov pogled postao je hit na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Alcuni dei momenti piu belli di ieri sera #GranGalàdelCalcio ⚽️

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Top Komentari

Ziky
Ljudi dajte Pulitzerovu nagradu gospodinu za istraživačko novinarstvo o sisama na sportskom portalu
50 2
Edin Merlin
Pa i treba gledati,nije peder.Zato ih je doticna i otkrila ! Zivjele cice !!!!!! Xaxaxax
42 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi