Nije Vardy džaba razbijao: Oni imaju bolju ocjenu na FIFA 16

Napadači koji su neopravdano bolje ocjenjeni

Nije Vardy džaba razbijao: Oni imaju bolju ocjenu na FIFA 16

Ljubitelji igrice FIFA još uvijek čekaju novo izdanje kako bi napokon mogli zaigrati s Leicesterom, koji neće biti ocijenjen kao jedan od najslabijih klubova u Engleskoj, već onako kako treba.

Dok se čeka novo izdanje koje izlazi u septembru, milioni ljudi širom svijeta igraju aktuelno izdanje, koje s vremenom postaje sve manje relevantno.

Uprkos čestim updateima, FIFA 16 još uvijek ima nekoliko mana, a najbolji primjer za to je Jamie Vardy. Napadač Leicestera ima skromnu ocjenu 75, pa je tako veliki broj napadača koji su neopravdano bolje ocjenjeni od njega.

Mnogi od fudbalera sa naše liste igraju sezonu za zaborav, pa je stoga još interesantnije pogledati ko je to ispred napadača Leicestera.

Ko radi, taj i griješi, ali neke greške EA Sportsa su zaista glomazne. Nije Vardy nedavno bez razloga razbio tablu FIFA-e 16...

1/13 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti