Nije za djecu: Supruga nesuđenog igrača Sarajeva zapalila društvene mreže

Svakodnevno mami uzdahe

Nije za djecu: Supruga nesuđenog igrača Sarajeva zapalila društvene mreže

O. Lekić

Prije nekoliko godina na pragu potpisa za FK Sarajevo bio je golman čija supruga u posljednje vrijeme sve više puni naslovnice srbijanskih tabloida.

Milan Borjan se povezivao sa bordo timom i bio je jako blizu dolaska na Koševo, a da ga fudbalski put tada nije odveo u drugom smjeru, vjerovatno bi danas bio u sjeni svoje supruge Snežane Filipović. Ova zanosna plavuša zbog svog atraktivnog izgleda iz dana u dan mami uzdahe muškaraca, a posebnu pažnju su izazvale njezine posljednje fotografije.

Snežana je i te kako aktivna na društvenim mrežama, a svoje pratioce je ovoga puta 'počastila' fotografijama na kojima je oskudno odjevena, i to dok je u Beogradu ispod nule.

Borjanova supruga je inače bivša direktorica Partizana. Osim što slovi za jednu od najljepših žena srbijanskih fudbalera, uspješna je vlasnica građevinske firme, ugostiteljica, te majka dječaka.

Priznat ćete, ako ste pogledali njezine posljednje fotografije odmah vam je malo toplije.

Top Komentari

Benjamingst
Ruzna je... Sport sport porno
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi