Nikako da se smiri: Mijenjanje klubova i djevojaka su ga učinile glavnom zvijezdom

Borriello je osvojio još jednu ljepoticu

Nikako da se smiri: Mijenjanje klubova i djevojaka su ga učinile glavnom zvijezdom

Midhat Šljivak

Italijanski napadač Marco Borriello oduvijek je važio za velikog zavodnika.

Danas 37-godišnji fudbaler odigrao je posljednji meč prošle sezone u dresu španskog niželigaša Ibize, a u karijeri je promijenio veliki broj timova.

Počeo je u Trevisu, apotom je gotovo svake godine igrao za drugi klub, a među njima su bili i velikani, Milan, Roma i Juventus.

Ipak, kako je mijenjao timove tako je mijenjao i djevojke. Po vezama sa atraktivnim ljepoticama je mnogo više poznat nego po golovima, a i ovog ljeta je 'upecao' novu.

U njegovom naručju sada je 28-godišnji model Sofia Resing. Ona je s Marcom provela ovo ljeto putujući i očgiledno mu je ukrala srce.

Borriello je oduvijek bio u društvu lijepih žena. Sofia je sigurno jedna od najatraktivnijih i napadač je još jednom dokazao da je pravi osvajač ženskih srca.

Top Komentari

makelele
Kontenjer polnih boleščina.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.