"Špijuni su oko nas": Kad se u restoranu na Ibizi slučajno sretnu Miralem Pjanić i Francesco Totti

Bivši saigrači iz Rome

"Špijuni su oko nas": Kad se u restoranu na Ibizi slučajno sretnu Miralem Pjanić i Francesco Totti

E. Čaušević

Fudbaleri iz najjačih evropskih liga još uvijek se nalaze na zasluženom odmoru nakon još jedne duge sezone.

Sezona je završila s utakmicama za reprezentaciju, odnosno kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a sigurno je da su fudbaleri jedva čekali da se konačno malo odmore i napune baterije za novu sezonu.

Mnogi od njih odlučili su otputovati na neke od egzotičnih destinacija, a tako je odlučio i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji se trenutno nalazi na Ibizi.

Pjanić skoro svaku priliku koristi da uživa na Ibizi gdje njegov dobar prijatelj Marco Borriello ima kuću. No, fantastična stvar desila se sinoć u jednom od restorana gdje su se slučajno sreli Pjanić i legendarni Francesco Totti.

Pjanić je prvo vidio da je Totti u istom restoranu kao i on, a odlučio je da to postavi na Instagram story. Dok ga je snimao Totti je također ugledao Pjanića i odlučio da mu vrati istom mjerom.

Nakon svega pridružio im se i Borriello i sigurno da su bivši igrači Rome imali o čemu pričati nakon dešavanja u rimskom klubu kojeg će nakon više od 20 godina napustiti Totti.

Top Komentari

SeoRusilac
Simpaticna situacija
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi