16

Komentari (16)

Zulfikar
Sjecam tamo pred kraj 92-ge , tacnije oktobar, novembar bilo je ti ercegovaca na Novom Travniku masa, mnoge smo spakovali u vrece i poslali nazad za ercegovinu. Sjecam se ko sad kad smo sa njih skidali uniforme i cizme iskaznica pretezno su nili upravo iz Capljine i Gruda.
lalinjo
Jbg-a manji porez se plaća u BiH
Mowzilla
Jedina pozitivna stvar je sto je ulozio u svoju drzavu, a to hoce li sluziti karakterno njemu slicnima tipa braca Mamici, koji su se BiH sjetili tek kad ih treba hapsiti, to je manje bitno...
Uber_i
Covjek postiva i ulaze u svoje ali me cudi sto vas dijamant ulaze u Dubrovnik i ne samo on vec svi koji imaju pameti.
samkoni
Toliko naših sportista ima, vi pišete o nekom škutoru kako je otvorio hotel! Koje ste vi smeće...
user1022
Sta tebe boli *****, nebitan si
Fejker
Cuj hrvati rodjeni u bosni, dobro da niste u zimbabveu??? Svaka cast sto je bosanac ulozio u svoju domovinu.
Ante G.
Samo ti svojataj... Pitacu te je li bosanac, bilo kakva pizdarija sutra da pocne. Pa da vidimo onda da li je bosanac ulozio u svoje... :)
Uranija
@Ante G. antonio dragi, ako se nešto nalazi na teritoriji Bosne i Hercegovine i ako je osoba rodjena u Bosni i Hercegovini onda se to naziva ili zove ulaganje u svoju domovinu, nije to toliko teško shvatiti ma koliko god da si zatucan i zadojen... ti bi sad o nekakvim sukobima i pizdarijama ovdje pričao...sram te bilo tako ljubomornog!
87618
Svaka cast , ulozio lovu u nasoj drzavi , za svaku pohvalu.
Ante G.
Puno srece u poslu! Samo naprijed!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.