Nikola Jokić i društvo imaju ogroman problem - Pored terena je uvijek ljepotica s ogromnim grudima

Malu privlači poglede

Nikola Jokić i društvo imaju ogroman problem - Pored terena je uvijek ljepotica s ogromnim grudima

Midhat Šljivak

NBA prvaci Denver Nuggetsi i ove sezone su među glavnim kandidatima za titulu i za sada igraju zaista odličnu sezonu. Međutim, u posljednje vrijeme na domaćem parketu imaju popriličan problem jer nekoliko igrača konstantno gleda pored terena u ljepoticu koja konstantno dolazi na utakmice.

Denver Nuggetsi dobili su 14 od 21 utakmicu ove sezone. Tim iz Colorada je ponovo glavni kandidat za osvajanje naslova prvaka, a sve to lijepo vodi Nikola Jokić.

Međutim, Jokić i društvo u posljednje vrijeme na domaćim utakmicama imaju popriličan problem. Taj problem se nalazi pored parketa.

Na utakmice u Denveru konstantno dolazi atraktivna influencerica i pjevačica imena Malu Travejo. Na nju su oko bacili već neki košarkaši Nuggetsa, a mnogi već sumnjaju u Reggieja Jacksona.

"Sad mi je jasno zašto je Reggie Jackson večeras napunio koš protivnika", komentar je na jednu od fotografija ove djevojke na društvenim mrežama.

Oglasi

Malu Travejo je stalna gošća na utakmicama Denver Nuggetsa (Foto: Instagram)

Malu se maksimalno trudi da privuče pažnju na sebe. Uvijek je obučena atraktivno, a upravo te noći je odlučila pokazati grudi kojima raspolaže.

Naravno, nije moglo bez fotografija. Malu je sve objavila na Instagramu gdje je veoma popularna i gdje je prati 11.6 miliona ljudi.

Ogromne grudi Malu Travejo su u prvom planu (Foto: Instagram)

Svoje obline ova influencerica uvijek rado ističe. Grudi i zadnjica su u prvom planu i na fotografijama su hiljade komentara zbog onog što radi ova 21-godišnjakinja.

Malu Travejo u provokativnom izdanju (Foto: Instagram)

Denver Nuggetsima za sada donosi sreću. Uglavnom su pobjede tu kada je ona pored terena, ali mnogi igrači već previše gledaju u nju i to bi se moglo odraziti na igru.

Definitivno nikome nije svejedno kada Malu vidi u gledalištu, a i ona je veoma provokativna i sigurno je da ima određenog flerta.

Oglasi