Nikola Jokić poveo kobilu na kasačke trke, a nakon diskvalifikacije je ostao razočaran
Foto: Kurir.rs

NBA zvijezda u centru pažnje

Nikola Jokić poveo kobilu na kasačke trke, a nakon diskvalifikacije je ostao razočaran

Dok čeka početak priprema reprezentacije Srbije za Svjetsko prvenstvo, Nikola Jokić se nervira na Beogradskom hipodromu gdje je danas vodio svoja dva konja na kasačke trke. 

Jokić je ppoznat kao veliki ljubitelj konja, a njima posvećuje gotovo svu pažnju otkad se vratio u Srbiju nakon završetka NBA sezone.

Nikola je danas pripremao konje za kasačke trke, a i sam je prisustvovao ovom događaju te se prilično iznervirao zbog diskvalifikacije njegove mlade kobile.

Ona je učestvovala u trci u kojoj je istrčalo grlo Bel Margerit, završila je treća, ali je ipak diskvalifikovana zbog dugog galopa što nije dozvoljeno.

Nikola, kojeg su sve vrijeme snimale kamere, je bio vidno razočaran zbog diskvalifikacije svoje kobile, ali obzirom da ona ima samo tri godine, sigurno da će u budućnosti ostvarivati sve bolje rezultate.

Zvijezda Denvera je uprkos diskvalifikaciji dočekala svoju kobilu poslije trke te se ponovo pobrinula da joj ništa ne fali.

Inače, s Nikolom je danas bio i otac Branislav koji se također potrudio da trka prođe u najboljem redu.

Top Komentari

eye of the tiger
Mogao je komotno i licno istrcati.Veceg konja vidio nisam.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi