Victoria Beckham izazvala bijes javnosti: Otpustila 30 radnika, pa tražila pomoć britanske Vlade

A Beckhamovi na računima imaju oko 450 miliona dolara

Victoria Beckham izazvala bijes javnosti: Otpustila 30 radnika, pa tražila pomoć britanske Vlade

Edmir Škorić

Victoria Beckham, supruga legendarnog nogometaša Davida Beckhama, teško podnosi dane pandemije koronavirusa.

Pandemija je izazvala ekonomsku krizu u svijetu, a pogođena je i bogata Victoria. Modna dizajnerica i poduzetnica, koja je krajem 1990-ih postala poznata kao članica britanske pop grupe Spice Girls, pokušava pronaći izlaz iz krize.

Prema izvještajima britanskih medija, Victoria traži vladina sredstva kako bi ublažila štetu svoje modne kompanije, mada je prethodno odlučila da otpusti 30 ljudi i da svojim zaposlenicima smanji plaće za 80 posto.

Njeni potezi izazvali su raspravu na društvenim mrežama, mada jedan izvor blizak njenoj porodici tvrdi da "sve firme danas isto rade", mada nema službenih odgovora od britanske Vlade.

Sama Victoria kaže da je "devastirana" onim što se dogodilo, ali kritike prema njoj ne prestaju. I ne čudi budući da se bogatstvo njene porodice procjenjuje na vrtoglavih 450 miliona dolara.

Britanski mediji prenose kako je sada zbog Victorijinog poteza čitav brend Beckhamovih u krizi, a nije sigurno kako će se izvući iz svega toga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije