Noćni provod sa Sarajkom koštao zvijezdu Stoke Cityja

Izbačen iz tima

Noćni provod sa Sarajkom koštao zvijezdu Stoke Cityja

O. Lekić

Prema pisanju britanske štampe, u Stoke Cityju su odlučili suspendovati fudbalera Erika Pietersa zbog provoda sa zgodnom Sarajkom Nerminom Mekić.

Pieters je proteklog vikenda trebao od prve minute nastupiti za Stoke City protiv Evertona, međutim odluka je promijenjena nakon što se saznalo da je Holanđanin, zajedno sa suprugom Nerminom, uoči utakmice bio u noćnom provodu u Manchesteru.

Nije Pieters fotografisan niti uhvaćen kako konzumira alkohol, no klupsku disciplinu je svakako prekršio i snosit će sankcije za nepromišljeni postupak.

Holanđanin je sa bh. manekenkom u braku već gotovo dvije godine, a prošlog ljeta kada je boravio na odmoru u Sarajevu otkrio nam je i što ga je privuklo kada je Nermina u pitanju.

"Ona je osoba koja nije u oblacima nego čvrsto stoji na zemlji. Ima baš ono što je karakteristično za narod u Bosni i Hercegovini, tačnije predanost prema porodici, partneru... Vremenom kako smo se upoznavali, sve više sam shvatao da je zapravo žena kakvu želim i znao sam u početku iz Engleske dolaziti svake sedmice u Holandiju kako bih je vidio", otkrio je Pieters za SportSport.ba.

Kada je u pitanju Nermina, ona je rođena 1990. godine u Sarajevu. Od svoje šeste godine živi u Holandiji, gdje je ujedno i upoznala poznatog fudbalera, a uz to što se bavi modelingom može se pohvaliti da je završila pravni fakultet. Bavi se još plesom i pjevanjem, govori tri strana jezika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi